Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Γεώργιος Αλεβίζος

Αφού επί πολλά χρόνια είχε σαν αποστολή την ασφάλεια των αγροτικών κτημάτων της περιφέρειας Αετού αρμόδιός για  τη πρόληψη και καταστολή αγροτικών αδικημάτων, τη φύλαξη των αγροτικών κτημάτων, την επιστασία της διανομής των αρδευτικών υδάτων καθώς και διάφορους διακανονισμούς βοσκών κ.λπ. Ο αιωνόβιος σχεδόν Γεώργιος Αλεβίζος (94) βγήκε στη σύνταξη εδώ και πολλά χρόνια μένοντας στον Αετό δίνοντας τις συμβουλές του για διαφορές που κατά καιρούς υπήρχαν μεταξύ των κατοίκων του Αετού, με καλοσύνη και κατανόηση.
Ο Μπάρμπα Γιώργης είναι μέχρι σήμερα πηγή πληροφοριών για όλα όσα συνέβησαν στον Αετό για πολλά χρόνια. Πάντα χαρούμενος ,χαιρετά τους πάντες πηγαίνοντας προς το καφενείο καθημερινά για τη σχετική κουβεντούλα και τν κολτσίνα.
Τα χρόνια που κουβαλάει δεν τον εμποδίζουν να ανεβοκατεβαίνει από το σπίτι στον καφενέ ή να κάνει το  υπερατλαντικό ταξίδι προς την Αυστραλία για να συναντήσει τα παιδιά του που βρίσκονται εκεί.
Εφέτος δεν πήγε και γι' αυτό συνενοηθήκαμε να βάλουμε δυο φωτογραφίες στο μπλοκ ως χαιρετίσματα στο Μήτρο στην Αυτραλία με την υπόσχεση της αφιξής του του χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου